Wat kan ik als

Talentfluisteraar

voor je betekenen?

Groeimotor.
Buikdenker.
Zinzoeker.
Aansteker.
Meetrekker.

In 2023 rondde ik de training (kinder)talentenfluisteraar bij de Blij met Mij academie en Luk Dewulf af. In dit filmpje geeft Luk een mooie uitleg van het begrip talent volgens hun gedachtegoed. Kort samengevat gaat talent over waar je blij van wordt, de tijd vergeten en flow. Els geeft in dit filmpje heel mooi weer hoe achter lastig gedrag ook een talent kan zitten, een talent dat is ingezet als overlevingsstrategie, een talent in overdrive.

Leven vanuit je talenten vormt je motor om gezond en moeiteloos te werken. In een eerste gesprek maken we een start met in beeld brengen van jouw talenten en bespreken we hoe jouw talententraject eruit zal zien.

Mede op basis van je vraag bepalen we het aantal afspraken en waar we op zullen inzoomen. Ervaring leert dat minimaal twee afspraken fijn is.

Ervaringen van anderen:

“Er zijn mensen nodig die je kunnen helpen met duiden in je zoektocht. Ik zie jou echt als zo’n gids die een breed arsenaal aan middelen ter beschikking heeft en die zo flexibel en onderlegd is om datgene in te zetten wat van toepassing en helpend is voor de persoon”
Marianne

Fijn om op een andere manier tegen je talenten aan te kijken. Ontdekken wat je kracht is en hoe je deze positief in kunt zetten. Stof tot nadenken en inspiratie om mee te nemen voor de toekomst”
Marieke

Ik ben erachter gekomen dat ik werkelijk de talenten bezit waarvan ik dacht dat ik ze had, én ik heb nieuwe talenten van mezelf mogen ontdekken!”
Linde