Reiki

Reiki

Reiki is levensenergie, zo simpel is het eigenlijk. In een reiki sessie ben ik kanaal voor de levensenergie om jouw energieveld te versterken en te helpen stromen waar het blokkeert. Dit kan betrekking hebben op je lichaam en emoties. We kunnen hierbij ook onder de oppervlakte duiken en situaties energie geven. Sessies sluiten altijd aan bij jouw proces in dit moment. De insteek is het hoogste goed voor jou en het grotere geheel.

Disclaimer: je geeft energie aan het proces wat nu geblokkeerd is. Als het weer gaat stromen, is dat niet meteen altijd aangenaam omdat de blokkade niet voor niets is ontstaan en je hieraan gewend bent geraakt. Het vraagt dan meerdere sessies en ook verandering van jouw denkbeelden/ gedrag om (blijvende) verandering tot stand te brengen.

Enkele voorbeelden van wat ik ervaren heb op de behandeltafel:

  • Na 3 weken had een cliënt nog restjes griepklachten. Na de sessie voelde ze zich weer energieker, en de volgende dag waren de klachten geheel verdwenen.
  • Ze zag enorm op tegen haar sollicitatie, had er zelfs migraine van. Na de reiki sessie kon ze in het gesprek echt bij zichzelf blijven, zichzelf echt laten zien in kracht en kwetsbaarheid.
  • De thuissituatie was al maanden spannend. Vierwekelijkse reiki sessies brengen ondersteunen haar in rust om vanuit haar eigen basis en tempo keuzes te maken.

Anderen over reiki bij mij:

“Een sessie bij Susan kan zowel ultiem ontspannend als avontuurlijk zijn. Susan kan heel goed aanvoelen wat jij en jouw lijf nodig hebben en daarbij aansluiten. Ze weet waar de grens ligt tussen ‘iets aangaan’ en ’te spannend’. Ze laat je voelen dat zij alles wat er in een Reiki sessie gebeurt aankan en een plek kan geven, waardoor jij als klant je daar geen zorgen over hoeft te maken.
Ik heb in de Reiki sessies geleerd dat ik mijn lijf veel beter kan voelen dan ik dacht, en hoe ik mezelf kan kalmeren en troosten als ik overweldigd ben. Sowieso is het heerlijk om een plek te hebben waar je alle aandacht voor je lijf kan hebben en waar je helemaal tot rust kunt komen.” Ellen

“Susan zet een hele fijne sfeer neer waar ik me helemaal in kon ontspannen. Fijn licht, mantra’s op de achtergrond, of helemaal niets. Door haar aardse energie brengt ze me snel naar de grond, precies wat ik nodig heb. Af en toe stelt ze vragen, wat ze vooraf met mij heeft afgestemd wel of niet te mogen. Als ik vertrek voel ik me helemaal rustig, is de energie weer gelijkmatig verdeeld over mijn lichaam en slaap ik fijn” Gepke

“Vantevoren kon ik me niet helemaal voorstellen dat dit online zou kunnen werken. Wel dus! Mijn buik begon al snel te rommelen. Vervolgens voelde ik mijn blessure en keelchakra, alsof het werd geactiveerd met trillinkjes. Het was fijn om even daar te mogen zijn in je lijf waar het te doen is (blijkbaar).” Jacqueline over een online groepssessie

Tarieven 2024:

  • Afstandsbehandeling met telefonische intake: 42,50 euro (incl. btw)
  • Serie van 3 afstandsbehandelingen: 101 euro (incl. btw)
  • Behandeling op de tafel (ca. 1 uur incl. intake en nagesprek): 57,50 euro (incl. btw)
  • Serie van 3 behandelingen: 151 euro (incl. btw)
  • Diepduik sessie van 2 uur, beschikbaar als er al een basis van vertrouwen en veiligheid is.

Groepsessies:

Naast mijn reguliere aanbod van individuele sessies op de behandeltafel en op afstand, ben ik gestart met  groepssessies. In deze groepssessie ontvang je meer algemeen energie. Tegelijk leert ervaring dat energie gaat daar waar het nodig is.