Reiki

Reiki

Reiki is levensenergie, zo simpel is het eigenlijk. In een reiki sessie ben ik kanaal voor de levensenergie om jouw energieveld te versterken en te helpen stromen waar het blokkeert. Dit kan betrekking hebben op je lichaam en emoties. We kunnen hierbij ook onder de oppervlakte duiken en situaties energie geven. Sessies sluiten altijd aan bij jouw proces in dit moment. De insteek is het hoogste goed voor jou en het grotere geheel.

Reiki gaat uit van verbondenheid tussen al wat leeft; non-dualiteit tussen lichaam en ziel. De basis van reiki is afstemming op de levensenergie. Aanwezig te zijn bij wat zich aandient en ervan te leren, zonder het persoonlijk te nemen.

De reiki principes zijn het uitgangspunt:
Just for today
✨Do not bear anger
✨Do not worry
✨Be grateful
✨Practice diligently, being true to your way and your being
✨Show compassion to yourself and others

Disclaimer: je geeft energie aan het proces wat nu geblokkeerd is. Als het weer gaat stromen, is dat niet meteen altijd aangenaam omdat de blokkade niet voor niets is ontstaan en je hieraan gewend bent geraakt. Het vraagt dan meerdere sessies en ook verandering van jouw denkbeelden/ gedrag om (blijvende) verandering tot stand te brengen.

Ook in oktober bied ik sessies aan waarin ik reiki deel in een groep.

maandag 7 en 21: 20:00 – 20:30 energetisch
Je bent thuis in je eigen bubbel voor je altaar, op de bank of in bed. Ik deel reiki waarbij ik een appje stuur aan het begin en als ik afrond.

maandag 14 en 28: 20:00 – 20:30 online via zoom
Na een korte inleiding om je te helpen zakken in je lichaam, deel ik reiki. De zoom helpt vooral om de afspraak scherp in je agenda te hebben. De link ontvang je ongeveer een dag van tevoren. Je kan deze sessies ook zonder zoom deelnemen.

Jouw bijdrage: 10 – 15 euro. Je reserveert je plek door een berichtje aan mij. Je betaalt door een tikkie achteraf.

Anderen over de groepssessies:

“Vantevoren kon ik me niet helemaal voorstellen dat dit online zou kunnen werken. Wel dus! Mijn buik begon al snel te rommelen. Vervolgens voelde ik mijn blessure en keelchakra, alsof het werd geactiveerd met trillinkjes. Het was fijn om even daar te mogen zijn in je lijf waar het te doen is (blijkbaar).” Jacqueline over een online groepssessie

Individuele sessie

In een individuele sessie van ca. 1 uur starten we vanuit jouw vraag, hetgeen nu aandacht vraagt om meer te stromen. Dan volgen we signalen van je lichaam met soms een vraag, om vervolgens met een kopje thee af te ronden. Reiki sessies kunnen (volledig gekleed) op de massagetafel of op afstand.

Enkele voorbeelden van ervaringen op de behandeltafel:

  • Na 3 weken had een cliënt nog restjes griepklachten. Na de sessie voelde ze zich weer energieker, en de volgende dag waren de klachten geheel verdwenen.
  • Ze zag enorm op tegen haar sollicitatie, had er zelfs migraine van. Na de reiki sessie kon ze in het gesprek echt bij zichzelf blijven, zichzelf echt laten zien in kracht en kwetsbaarheid.
  • De thuissituatie was al maanden spannend. Vierwekelijkse reiki sessies brengen ondersteunen haar in rust om vanuit haar eigen basis en tempo keuzes te maken.

Tarieven individuele sessies najaar 2024

  • losse sessie (op de tafel of op afstand): 57,50 euro (incl. btw)
  • Serie van 3 behandelingen binnen een maand: 151 euro (incl. btw)
  • Diepduik sessie van 2 uur, beschikbaar als er al een basis van vertrouwen en veiligheid is.

Anderen over reiki bij mij:

“Een sessie bij Susan kan zowel ultiem ontspannend als avontuurlijk zijn. Susan kan heel goed aanvoelen wat jij en jouw lijf nodig hebben en daarbij aansluiten. Ze weet waar de grens ligt tussen ‘iets aangaan’ en ’te spannend’. Ze laat je voelen dat zij alles wat er in een Reiki sessie gebeurt aankan en een plek kan geven, waardoor jij als klant je daar geen zorgen over hoeft te maken.
Ik heb in de Reiki sessies geleerd dat ik mijn lijf veel beter kan voelen dan ik dacht, en hoe ik mezelf kan kalmeren en troosten als ik overweldigd ben. Sowieso is het heerlijk om een plek te hebben waar je alle aandacht voor je lijf kan hebben en waar je helemaal tot rust kunt komen.” Ellen

“Susan zet een hele fijne sfeer neer waar ik me helemaal in kon ontspannen. Fijn licht, mantra’s op de achtergrond, of helemaal niets. Door haar aardse energie brengt ze me snel naar de grond, precies wat ik nodig heb. Af en toe stelt ze vragen, wat ze vooraf met mij heeft afgestemd wel of niet te mogen. Als ik vertrek voel ik me helemaal rustig, is de energie weer gelijkmatig verdeeld over mijn lichaam en slaap ik fijn” Gepke

Over een diepduik sessie schrijft Marije: “Er zijn maar weinig mensen met wie ik diep durf te gaan en Susan is er daar één van.
Als Akasha reader ben ik goed in staat om door levens en dimensies heen te werken, maar ook ik kom op lagen die voor mij nog onbegaanbaar zijn in dit leven. Hoe heftig, intens of donker dat soms ook is, ik weet dat ik in de bedding van Susan die afdaling kan en durf te maken. Zij zal mij nooit veroordelen en voelt loepzuiver wat er in mij gebeurt en wat ik nodig heb. Susan geeft mij de bedding om ‘beyond’ die laag te gaan van dat wat ik al weet en zie. Susan daarom een echte aanrader als jij next level wilt”.