Nieuwsbrief

Januari 2024
Hallo mooi mens,

Wat een verademing, het licht neemt echt al weer toe! De donkerste tijd van het jaar licht achter ons, tegelijk is het nog stil. De aarde is in winterslaap zich aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Onder de oppervlakte is beweging voelbaar, terwijl er nog niets zichtbaar is. We leven vlak voor de inademing. Ik geniet enorm van de kou en de helderheid. Tegelijk is het uitdagend te voelen wat zich aan het vormen is, zonder dit meteen in actie te zetten. De kans is groot dat het winterweer het kapot maakt omdat het nog helemaal niet rijp is om geboren te worden.

Deze beweging is ook zichtbaar bij de dochter van de aarde. Er borrelt van alles, zonder dat er nieuwe dingen worden gelanceerd. Een voorbeeld hiervan is de website, zie hieronder. Ook ben ik op social media, met name instagram en linkedin, aan het schrijven over wat leeft in mij en aan het uitproberen hoe beiden platforms werken. Ook ben ik de mogelijkheid om afspraken in te plannen aan het inregelen, om kennis te maken of een onderwijsvraag te verkennen, voor talentengesprekken en een reiki-sessie.
Met midwinter heb ik ook een viering mogen begeleiden bij FEEM het online vrouwen ondernemersnetwerk waar ik lid van ben geworden. Mooi te ervaren hoe dit ging in deze groep, en superleuk dat iemand aanhaakt bij de ceremonie en een ander mij aangaf: dit wil ik van jou leren! Ook ben ik in gesprek met een onderwijsbureau om via hen freelance klussen te gaan doen. oftewel: er borrelt van alles!

Hartelijke groet,
Susan

Uitgelicht: website

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden... Bovenstaand beeld is de basis in kleur en gevoel hoe mijn website eruit komt te zien. Komt... terwijl de site wel al online te vinden is op www.dochtervandeaarde.com mocht je nieuwsgierig zijn. De site is al vindbaar terwijl ik 'm nog aan het bouwen ben, zodat je al wel wat kan vinden.
Het komen tot deze basis is een mooi proces dat ik samen met Loekie de Vries van Studio SoulDesign loop. Het gaat echt om uitdrukking geven aan mijn bedrijf op alle lagen: inhoud, gevoel dat ik mensen wil geven, en wie ik ben. Aan de eerste teksten ben ik ook langzaam al weer aan het schaven omdat stapje voor stapje meer duidelijk wordt wat aanbied.

Aankomende Activiteiten

26 januari (energetisch) en 5 februari (via zoom), 20 februari (in person)

Reiki in groep

Reiki is energie, waarmee ik jouw proces ondersteun. Altijd al een keer willen ervaren? Zijn er aspecten in je leven die wel wat meer stroming kunnen gebruiken?
Naast mijn reguliere aanbod van individuele sessies op de behandeltafel en op afstand, ben ik aan het experimenteren met groepssessies. Dit keer een vooraankondiging van 3 sessies.


Wanneer:
vrijdag 26 januari, 20:00 - 20:30 via energetische verbinding (thuis in je eigen bubbel, zonder video verbinding)
maandag 5 februari, 20:00 - 20:30 via zoom. De link ontvang je na aanmelding.
dinsdag 20 februari, 19:30 - 21:00 bij mij thuis in het atelier. Adres ontvang je na aanmelding.

Aanmelden of vragen: reageer op deze mail of stuur me een bericht op 0647347283 (via whatsapp of signal reageer ik het snelst).
Jouw investering: een donatie (suggestie 10 - 15 euro) en een korte terugkoppeling op hoe je het ervaren hebt.


NB: In een persoonlijke sessie besteden we in een intake en tijdens de sessie aandacht aan jouw specifieke vraag. In deze groepssessie ontvang je meer algemeen energie. Tegelijk leert ervaring dat energie gaat daar waar het nodig is.
1 februari 2023, 19:30 - 22:30

Imbolc viering

"Wat wil er door jou heen geboren worden?" dat is de vraag van dit seizoen. Niet al van alles nieuws de wereld in zetten (of goede voornemes), maar luisteren naar wat zich roert of ontluikt in jou. De wereld om ons heen is nog stil, al is een verandering voelbaar. Het wordt al wat langer licht en ergens onder de oppervlakte roert het leven zich. Het is de stilte voor de inademing.

Vieren van seizoenshoogtepunten en -wisselingen helpt mij stil te staan bij wat in en om me heen gebeurt in de natuur en hoe dit elkaar spiegelt. Vieren van het leven in al haar facetten, met wat zich op dat moment aandient en met wie op dat moment aanschuift. Liesbeth en ik creëren samen een basis, waarbinnen we samen als cirkel het seizoen vieren.


Wanneer: Donderdag 1 februari 19.30 tot 22.30 uur atelier bij mij thuis (centrum 's-Hertogenbosch).
Aanmelden, vragen of interesse: reageer op deze mail of stuur me een bericht op 0647347283 (via whatsapp of signal reageer ik het snelst). Ca. een week voor de ceremonie neem ik contact op meer meer concrete plannen.
Jouw investering: een donatie (suggestie 15-25 euro).

Raakt de vraag je, en heb je niets met ceremonie, kan je niet op dit moment, is 's-Hertogenbosch te ver weg of ben je niet zo van de groepen? Ook dan hoor ik graag van je! Wie weet kan ik wat voor je betekenen op een andere manier.

Volgende viering: lente equinox op woensdag 20 maart, 19:30 -22:30
Dochter van de Aarde
Leven en lesgeven (onderwijs/ training) vanuit jouw natuur:
✨ onderwijskundig advies/ didactische professionalisering ✨ reiki ✨ talentengesprekken ✨ seizoensvieringen ✨

facebook instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet