Nieuwsbrief

November 2023
Hallo mooi mens,

Het licht neemt af. We zijn nu echt in de donkere tijd van het jaar beland. Wat doet dat met jou? Neem je meer rust en keer je meer naar binnen genietend van kaarsjes en thee? Of worstel je met minder energie terwijl alles wel gewoon moet gebeuren? Wel interessant op te merken wat de cyclus van de zon, en ook de maan en je eigen cyclus met je doen. Ik merk vlak voor donkere maan vaak inspiratie te krijgen om dingen te plannen, te schrijven en te delen. Iets wat ik niet verwacht op basis van wat ik gelezen heb.
Voor je ligt mijn tweede nieuwsbrief, net voor donkere maan. Het voelt als een goede aanleiding groepsactiviteiten te plannen en aan te kondigen, dus vooralsnog zet ik het experiment voort :)

Afgelopen week was ik bij de startersdag van de KvK waar ik op het podium heb verteld hoe ik experts kan helpen hun kennis over te dragen, aansluitend bij het leren van de studenten en de eigen talenten. Een mooie aanleiding om mooie voorbeelden op de universiteit om te zetten in artikeltjes om te delen. Wordt vervolgd dus!

Hartelijke groet,
Susan

Uitgelicht: godinnenconferentie

In 2010 ben ik door Evelien Brighid (mijn mentor) meegesleept naar de Glastonbury Goddess Conference, waar ik ook - mijn inmiddels al weer 2 jaar vrouw - Peege heb leren kennen. Sowieso is Glastonbury magisch! Daarnaast wordt tijdens de conferentie een ketel van transformatie gecreëerd door de ceremoniële en cirkel priesteressen, aangevuld met workshops en lezingen.

Komend jaar zal ik niet meer als deelnemer aanwezig zijn, maar samen met Laurie, Peter, Freddie en Luna de vrijwilligers coördineren die (grotendeels) achter de schermen zorgen dat de praktische dingen gebeuren tijdens de conferentie. Wil je meer weten over de conferentie, kijk op de website of facebook

Aankomende Activiteiten

20 (energetisch) en 29 november (in person), 14 december (via zoom)

Reiki in groep

Reiki is energie, die helpt stromen en ontspannen. Altijd al een keer willen ervaren? Behoefte aan een beetje meer ontspanning? Zijn er aspecten in je leven die wel wat meer stroming kunnen gebruiken? Of vind je het gewoon lekker?
Naast mijn reguliere aanbod van individuele sessies op de behandeltafel en op afstand, ben ik aan het experimenteren met groepssessies. Dit keer een vooraankondiging van 3 sessies.


In een persoonlijke sessie besteden we in een intake en tijdens de sessie aandacht aan jouw specifieke vraag. In deze groepssessie ontvang je meer algemeen energie. Tegelijk leert ervaring dat energie gaat daar waar het nodig is.

Wanneer:
maandag 20 november, 20:00 - 20:30 via energetische verbinding (thuis in je eigen bubbel, zonder video verbinding)
woensdag 29 november, 19:30 - 21:00 bij mij thuis in het atelier (voertaal Engels/ Nederlands). Adres ontvang je na aanmelding.
donderdag 14 december, 20:00 - 20:30 via zoom. De link ontvang je na aanmelding.

Aanmelden of vragen: reageer op deze mail of stuur me een bericht op 0647347283 (via whatsapp of signal reageer ik het snelst).
Jouw investering: een donatie (via open tikkie na afloop, suggestie tussen de 7,50 en 15 euro) en een korte terugkoppeling op hoe je het ervaren hebt.
21 december 2023, 19:30 - 22:30

Midwinter viering

Midwinter markeert het donkerste punt van het jaar en het begin van de heilige nachten. Net als ons leven in het donker start (in de baarmoeder) en het zaadje in de grond ontkiemt, begon de dag en het jaar voor de Kelten en Germanen ook in het donker. Tijdens de heilige nachten (of rooknachten) mocht er niet gesponnen worden, en geen werk worden verzet. Er werd geschouwd voor het aankomende jaar, waarbij elk van de nachten symbool staat voor een maan(d).
Vieren van seizoenshoogtepunten en -wisselingen helpt mij stil te staan bij wat in en om me heen gebeurt in de natuur en hoe dit elkaar spiegelt. Vieren van het leven in al haar facetten, met wat zich op dat moment aandient en met wie op dat moment aanschuift. Ik creëer een basis, waar je je bijdrage aan kan geven vooraf en zeker ook tijdens de ceremonie door mee te voelen wat klopt.

Wanneer: Donderdag 21 december 19.30 tot 22.30 uur atelier bij mij thuis (centrum 's-Hertogenbosch).
Aanmelden, vragen of interesse: reageer op deze mail of stuur me een bericht op 0647347283 (via whatsapp of signal reageer ik het snelst). Ca. een week voor de ceremonie neem ik contact op meer meer concrete plannen.
Jouw investering: een donatie (suggestie 15-25 euro), iets lekkers om te delen en als je wil een bijdrage aan de ceremonie.
Dochter van de Aarde
~ Waar voelen en weten samenkomen ~
Onderwijskundig advies ~ Talent ~ Reiki
facebook instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet