Nieuwsbrief

Oktober 2023
Hallo mooi mens,

Voor je ligt mijn allereerste nieuwsbrief. Op een mooi moment: nieuwe maan vlak voor mijn 13-jarig jubileum als priesteres (16 oktober) en net na de eerste btw-aangifte van mijn bedrijf.

Net als de reiki groepssessies (zie hieronder) is ook dit een experiment. Ik vind het leuk te horen wat je van de nieuwsbrief vindt, en of je 'm wel vaker wil ontvangen. Professionaliseren doe ik stap voor stap. Oftewel: mijn website is in ontwikkeling en het automatische "schrijf je in" heb ik nog niet gevonden, dus een reactie per mail is voor nu het handigst ;) Als je je uit wil schrijven, kan dat onderaan de mail.

Hartelijke groet,
Susan

Uitgelicht: talent

Afgelopen maanden heb ik verschillende talentengesprekken mogen voeren, zowel in het Nederlands als Engels. De methode die ik volg is die van Luk Dewulf en Els Pronk, waarbij talent gezien wordt als iets waar je blij van wordt, waarbij je de tijd vergeet. Het gaat dus niet primair over waar je goed in bent, al is dit vaak wel zo. In een gesprek diepen we uit waar je blij van wordt, links praatten we bijvoorbeeld vanuit schaken, rechts vanuit bakken en muziek. De middelste foto gaat over mezelf: ik word echt blij van dit soort gesprekken. na helder krijgen waar je blij van wordt, kijken we naar hoe je daar meer van kan doen in behapbare stapjes. De namen van de talenten spreken ook zo tot de verbeelding! Als voorbeeld enkele van mij: groeimotor, aansteker, buikdenker, zinzoeker, meetrekker.

Aankomende Activiteiten

19 oktober 2023, 20:00 - 20:30

Reiki, in groep op afstand

Reiki is energie, die helpt stromen en ontspannen. Altijd al een keer willen ervaren? Behoefte aan een beetje meer ontspanning? Zijn er aspecten in je leven die wel wat meer stroming kunnen gebruiken? Of vind je het gewoon lekker?
Naast mijn reguliere aanbod van individuele sessies op de behandeltafel en op afstand, ben ik aan het experimenteren met groepssessies op afstand. D
eze keer zal ik gebruik maken van zoom. De link ontvang je na aanmelding.

In een persoonlijke sessie besteden we in een intake en tijdens de sessie aandacht aan jouw specifieke vraag. In deze groepssessie ontvang je meer algemeen energie. Tegelijk leert ervaring dat energie gaat daar waar het nodig is.

Wanneer: Donderdag 19 oktober, 20:00 - 20:30 via zoom
Aanmelden of vragen: reageer op deze mail of stuur me een bericht op 0647347283 (via whatsapp of signal reageer ik het snelst).
Jouw investering: een donatie (via open tikkie na afloop, suggestie tussen de 3 en 9 euro) en een korte terugkoppeling op hoe je het ervaren hebt. Het is tenslotte een pilot ;)
31 oktober 2023, 19:30 - 22:30

Samhain viering

Vieren van seizoenshoogtepunten en -wisselingen helpt mij stil te staan bij wat in en om me heen gebeurt in de natuur en hoe dit elkaar spiegelt.
Samhain (de oud-keltische naam voor Halloween) markeert de laatste oogst, het echt afdalen in de donkerste dagen en dunne sluiers tussen ons en de voorouders. Vieren van het leven in al haar facetten, met wat zich op dat moment aandient en met wie op dat moment aanschuift. Ik creëer een basis, waar je je bijdrage aan kan geven vooraf en zeker ook tijdens de ceremonie door mee te voelen wat klopt.

Wanneer: Dinsdag 31 oktober 19.30 /20 uur tot 22/22.30 uur atelier bij mij thuis (centrum 's-Hertogenbosch).
Aanmelden, vragen of interesse: reageer op deze mail of stuur me een bericht op 0647347283 (via whatsapp of signal reageer ik het snelst). Ca. een week voor de ceremonie neem ik contact op meer meer concrete plannen.
Jouw investering: een donatie, iets lekkers om te delen (ook met je voorouders) en als je wil een bijdrage aan de ceremonie.
Dochter van de Aarde
~ Waar voelen en weten samenkomen ~
Onderwijskundig advies ~ Talent ~ Reiki
facebook instagram linkedin 
Email Marketing Powered by MailPoet